Πώς θα ντυθείς τις Απόκριες χωρίς λεφτά για στολή

Μια Μάσκα: Η Στέισι Κίμπλερ το έκανε πράξη. Μια ωραία μάσκα δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ και μπορείτε να τη συνδυάσετε με όποιο ρούχο κι αν έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μαύρη μάσκα με φτερά με μαύρο φόρεμα (ειδικά εκείνο που έχετε με τούλινη φούστα από την παραμονή Πρωτοχρονιάς) και ιδού, έχουν έναν ωραίο Μαύρο Κύκνο. Καπέλο, headband, κορμάκι: Αν διαθέτετε αναλογίες που σκοτώνουν, το ολόσωμο κορμάκι είναι η Νο1 επιλογή σας. Σε όποιο χρώμα κι αν το προτιμήσετε μπορείτε να παραστήσετε άνετα: α) μια τραγουδίστρια της εγχώριας σόου μπιζ (Φουρέιρα με ασορτί κατσαρωμένο μαλλί), β) κουνελάκι του Playboy με ασορτί αυτάκια που δεν κοστίζουν πολύ.Με 5 λουλούδια στα μαλλιά και ζωγραφιστό φρύδι- μουστάκι συνδυασμένο με κολιέ και φορτωμένα σκουλαρίκια, να' στε η ζωγράφος Φρίντα Καλό.Με καπέλο στο κεφάλι, δεν θέλετε τίποτα άλλο. Άπειρα λουκ για να διαλέξετε:Καπέλο επίσημο + καλό φόρεμα = καλεσμένη σε βρετανικό γάμοΚαπέλο μαύρο+ πλερέζα = χήρα/ζωντοχήραΚαπέλο του μάγου = μαύρα ρούχα = το κορίτσι του χουντίνι ή μάγισσαΚαπέλο πειρατή + μάτι πειρατή = έι πειρατή, πού είναι το τόπι μου;Plus, για το κεφάλι, κυκλοφορούν τόσες στέκες (μελισσούλες, πασχαλίτσες κλπ) που με αντίστοιχα ρούχα (μαύρο πορτοκαλί= μελισσούλα) μπορετε να θριαμβεύσετε στο πάρτυ.Ένα απλό φόρεμα: η κλασική ΜέριλινΜε λευκό μίνι φόρεμα, μαλλί πλατινέ μπούκλα (αν δεν το διαθέτετε, υπάρχουν περούκες στα εποχιακά) και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη (η ελιά στο άνω χείλος) είστε μια εκπληκτική Μέριλιν).Με ένα απλό σορτσάκι και άρβυλα και ψεύτικα όπλα (plus γαλλική πλεξίδα) είστε μια εντυπωσιακή Λάρα Κροφτ.

Με τα ρούχα παραλλαγής του μπαμπά, είστε η επίλεκτη. Το μακιγιάζ: το καρναβαλικό μακιγιάζ, μπορεί από μόνο του να κλέψει τις εντυπώσεις. Πάρτε ιδέες με 10 διαφορετικά λουκ για να διαλέξετε. Μια ιδέα είναι το μακιγιάζ της νύφης του δράκουλα με ένα απλό σχοινό περασμένο στο λαιμό. Κάντε κότσο τα μαλλιά σας: Το μαλλί σας μπορεί από μόνο του να γίνει το θέμα της μασκαράτας σας. Για παράδειγμα:

Μαύρα ρούχα+ σπαθί+ κότσος σαμουράι = είσαι η τελευταία Σαμουράι! Μαλλιά σε ψηλό κυριλέ κότσο + μαύρα γυαλιά = Audrey HepburnΜαλλιά λεπτά κοτσιδάκια + ό,τι λουλουδιαστό έχεις στην ντουλάπα = είστε μια ωραιότατη χίπισσα.Κι άλλες ιδέες

Το απλό tshirt: λατρεύετετου σούπερ ήρωες; Ένα απλό tshirt σούπερμαν ή σούπερ γούμαν μέσα από μισάνοιχτο λευκό πουκάμισο σε κάνει σούπερ ηρωίδα στη στιγμή.Τοtal μαύρο δερμάτινο λουκ με ψηλές μπότες και αυτάκια + μουστάκια γάτας = είστε μια υπέροχη Catwoman.

Βάλτε φαντασία και πραγματικά, θα εκπλαγείτε από τις ιδέες που θα προκύψουν. Δεν θέλει λεφτά το καρναβάλι- όρεξη θέλει και μπόλικη Πάτρα! metrogreece.gr

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :