Πάτρα: Συνωστισμός κοινωνική εργασία, ακόμα και για χρέη 200 ευρώ

Συνωστισμός για κοινωνική εργασία επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Δήμο της Πάτρας, καθώς έχει αυξηθεί ανησυχητικά ο αριθμός των δημοτών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα χρέη τους, ακόμη και όταν αυτά είναι…

της τάξης των 200, των 300 και των 500 ευρώ και με δικαστικές αποφάσεις ζητούν να ξεχρεώσουν παρέχοντας εργασία σε δημοτικούς τομείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τους τελευταίους μήνες προσέρχονται στο γραφείο του αρμόδιου αντιδημάρχου Χαράλαμπου Στανίτσα 2 με 3 άτομα καθημερινά και ζητούν να τους δοθεί η δυνατότητα να εργαστούν για να σβήσουν χρέη προς την εφορία που ανέρχονται από ελάχιστα ευρώ έως κάποιες χιλιάδες και τα οποία αδυνατούν να πληρώσουν καθώς δεν έχουν εργασία.

Πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων που βρίσκονται σε απόγνωση και απασχολούνται κυρίως στους τομείς καθαριότητας και πρασίνου, εξαγοράζοντας την ποινή των χρεών και για άτομα κάθε κοινωνικής τάξης, από πρώην εργολάβους οικοδομών που πτώχευσαν, μέχρι εγκαταλελειμμένες γυναίκες που …κληρονόμησαν χρέη των συζύγων.

Η ραγδαία αύξηση των δημοτών που προσέρχονται στον Δήμο είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά της Πάτρας.

Πηγή: Thebest.gr

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :