Κάλαμος Ευβοίας

Η προσωποποίηση του απόλυτου λιτού

Ανακάλυψα τον Κάλαμο πριν από τρία χρόνια, με αφορμή την ....ανοιξιάτικη αναζήτηση μιας μικρής γραφικής παραλίας.

Στην πρώτη εντύπωση από ψηλά, η θέα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Δύο παραλίες η μία δίπλα στην άλλη, με λεπτό, κατάλευκο πετραδάκι, που χωρίζονται από έναν βράχο και τρία τέσσερα μικρά ξενοδοχεία και ταβερνάκια με φρέσκο ψάρι δίπλα στην άμμο.

Η προσωποποίηση του απόλυτου λιτού και ρομαντικού σκηνικού, που συνήθως συναντάς σε απομακρυσμένα νησιά. Κι όμως, ο Κάλαμος απέχει μόλις μία ώρα από τη Χαλκίδα! Αν και για να ζήσεις την παραπάνω περιγραφή είναι βασικό να έρθεις εκτός σεζόν και όχι τους καλοκαιρινούς μήνες που θυμίζει περισσότερο αττικό παραθαλάσσιο προάστιο. Το βράδυ η παραλία γεμίζει από επίδοξους και μάχιμους ψαράδες που αγκυροβολούν με τα καλάμια και περιμένουν υπομονετικά να....τσιμπήσει. Αν αναζητάτε μοναχικές διακοπές, συνεχίστε το περπάτημα πάνω από τη δεύτερη παραλία και έπειτα από 15 λεπτά και μια κατάβαση σ ένα εύκολο σχετικά μονοπάτι φτάνετε στην τρίτη, απόλυτα prive παραλία που προτιμάται και για ελεύθερο κάμπινγκ. Πώς θα φτάσετε; Από Χαλκίδα ακολουθήστε τη διαδρομή προς νότια Εύβοια, την Αμάρυνθο και το Αλιβέρι με κατεύθυνση προς Κύμη.

Στο Νεοχώρι δεξιά και ύστερα από 7 χιλιόμετρα, αποστολή εξετελέσθη!

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :