Έτσι είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με τους άντρες!

Η ομορφιά είναι υποκειμενική πάει και τελείωσε! Η για να είμαστε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι, αυτό που κάποιος θεωρεί τέλειο…κάποιος άλλος μπορεί να το βρίσκει απλά καλό ή μέτριο! Κάπως έτσι εξάλλου συμβαίνει και με τους άντρες και τις γυναίκες! Πόσες φορές έχετε διαφωνήσει άλλωστε για κάποια celebrity την οποία οι φίλοι σας μπορεί να θεωρούν θεά, κι εσείς να τη βρίσκετε… χοντρή; Είμαστε σίγουροι πολλές!

Σε μία προσπάθεια λοιπόν, να τονίσουν τη διαφορά στο γούστο αντρών και γυναικών, αλλά και να δείξουν το πόσο πολύ μπορεί να επηρεαζόμαστε από τα Μέσα και τα πρότυπα τα οποία προωθούν, η βρετανική εταιρεία εσωρούχων Bluebella, αποφάσισε να ρωτήσει άντρες και γυναίκες, ποια είναι η τέλεια γυναικεία εμφάνιση και ποια χαρακτηριστικά διάσημων κυριών, θα επέλεγαν ως ιδανικά!

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και φυσικά αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά, ότι άντρες και γυναίκες είμαστε πολύ, μα πάρα πολύ διαφορετικοί! Ενώ λοιπόν οι γυναίκες επέλεξαν ως ιδανικά, τα μαλλιά της Kate Middleton, το πρόσωπο της Cara Delevingne, το στήθος της Jennifer Aniston, τους κοιλιακούς της Gwyneth Paltrow, τους γοφούς της Emma Watson και τα πόδια της Εlle Macpherson, οι φίλοι άντρες έκαναν τη διαφορά προτιμώντας τα μαλλιά της Scarlett Johansson, το πρόσωπο της Megan Fox, το στήθος της Kim Kardashian, τους κοιλιακούς της Michelle Keegan, τους γοφούς της Kelly Brooke και τα πόδια της Rosie Huntington Whiteley!

Όπως αντιλαμβανεστε, ευτυχώς που οι άντρες δεν έχουν τα δικά μας μυαλά και αγαπούν τις πιο φυσιολογικές και ανθρώπινες παρουσίες, γιατί διαφορετικά το 99% των γυναικών θα ήταν… γεροντοκόρες!

Και επειδή δεν είναι σωστό να μην υπάρχει και ο… αντίλογος, δημιουργήθηκε και η ιδανική αντρική εμφάνιση σύμφωνα με τα 2 φύλα! Για τις γυναίκες λοιπόν τα ιδανικά είναι: Τα μαλλιά του Harry Styles, το πρόσωπο του James Dornan, οι δικέφαλοι του Brad Pitt, το στέρνο του David Gandy και τα πόδια του David Beckham! Aντίστοιχα οι άντρες επέλεξαν: Τα μαλλιά του Brad Pitt, το πρόσωπο του David Beckham, τους δικέφαλους του Hugh Jackman, το στέρνο του Ryan Gosling και τα πόδια του Frank Lampard!

Ξέρετε τι συμπέρασμα βγάλαμε; Οι άντρες έχουν πολύ καλύτερο γούστο από εμάς! Α… και ας χαλαρώσουμε λίγο με τις δίαιτες!

Πηγή

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :