Δεν σου κουμπώνει το τζιν; 20 tips για να ξεφουσκώσεις άμεσα
Τεχνικές ξεπρηξίματος για τις μέρες που δεν χωράς πουθενά...
Τι κάνεις λοιπόν αντί να παραδοθείς στον πανικό σου; Υπομονή 2-3 μέρες τουλάχιστον. Και θέτεις σε άμεση εφαρμογή τα παρακάτω, τα οποία προσυπογράφουν και οι απανταχού κύκλοι των διατροφολόγων:
gt; Αφήνεις στο πιάτο τις τρεις τελευταίες μπουκιές από κάθε γεύμα σου. Μ' αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσεις μέχρι και 250 θερμίδες.
gt; Αγνοείς τη ζυγαριά. Μπορεί να δεις κάτι καλό και να αναθαρρέψεις ή κάτι κακό και να φρικάρεις. Δράσε χωρίς αυτήν.
gt; Τρως όλα τα γεύματα σε μικρό πιάτο.
gt; Τρως συγκεντρωμένη και καθιστή. Όχι μπροστά στον υπολογιστή, όχι ξαπλωμένη στον καναπέ.
gt; Πίνεις δύο αφεψήματα την ημέρα. Ένα με μέντα, ένα με φασκόμηλο και λουίζα.
gt; Πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά.
gt; Προσθέτεις στο φαγητό σου πιπέρι καγιέν ή πιπεριές χαλαπένιος. Όσο πιο καυτερό, τόσο πιο καλό για το μεταβολισμό σου. >
gt; Ξεκινάς τη μέρα σου μ' ένα ποτήρι ζεστό νερό, πιπέρι καγιέν και χυμό λεμονιού.
gt; Τρως όσο πιο απλά φαγητά και μη επεξεργασμένα γίνεται.
gt; Περιορίζεις απ' όπου μπορείς το αλάτι.
gt; Δεν πίνεις ΚΑΘΟΛΟΥ αλκοόλ.
gt; Φροντίζεις ώστε το βασικό γεύμα σου να είναι στην παρακάτω αναλογία: 2/4 λαχανικά, 2/4 πρωτεΐνη ή 2/4 λαχανικά, 1/4 πρωτεΐνη, 1/4 υδατάνθρακας.
gt; Προσθέτεις στη σαλάτα μόνο μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
gt; Κοιμάσαι τουλάχιστον 7 ώρες.
gt; Δεν πέφτεις ποτέ για ύπνο σε λιγότερο από μία ώρα πριν το δείπνο.
gt; Βγαίνεις για περπάτημα. Τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα.
gt; Περιορίζεις το φαγητό απ' έξω. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ζητάς να μην προσθέσουν αλάτι ή λάδι ώστε να βάλεις μόνη σου όσο πρέπει.
gt; Τρως γιαούρτι για βραδινό. Αν δεν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη το επόμενο πρωί θα "ψάχνεις" την κοιλιά σου.
gt; Αν σε πιάσει υπογλυκαιμία τρως μία κουταλιά του γλυκού μέλι ή δύο πλάκες μαύρης σοκολάτας.
gt; Τρως όσο πιο αργά γίνεται (σε ταχύτητα).
Κι αφού τα κάνεις όλα αυτά, δοκίμασε να ξαναμπείς στο τζιν σου. Τι βλέπεις τώρα;
Via
Via
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :