Πάστα φλώρα

Φρέσκο γλυκό με μαρμελάδα, ότι πρέπει για να συνοδέψετε τον καφέ σας

Υλικά


Για 4-6 άτομα Για τη ζύμη

200 γραμμάρια βούτυρο

100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

1 αυγό

300 γραμμάρια αλεύρι

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Για τη γέμιση

200 γραμμάρια μαρμελάδα κεράσι ή της επιλογής σας

Εκτέλεση Για τη ζύμη

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη εκτός της μαρμελάδας και ζυμώνουμε είτε με τα χέρια είτε στο μίξερ με το φτερό.

Μετά κρατάμε λίγο ζύμη για τα μπαστουνάκια που θα κάνουμε και την υπόλοιπη τη βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και την απλώνουμε με τα δάχτυλα μας.

Για τη συναρμολόγηση ζύμης - γέμισης

Απλώνουμε τη μαρμελάδα από πάνω.

Πλάθουμε τα μπαστουνάκια με τη ζύμη που έχουμε κρατήσει και τα τοποθετούμε από πάνω.

Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά.

sidagi

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :