Bατόμουρο Αδυνατίσματος (Rasberry Ketone)


Το Raspberry Ketone Forte είναι ένα εντελώς φυσικό και εύκολο στη χρήση προϊόν. Η επαναστατική του φόρμουλα περιλαμβάνει διάφορα ισχυρά θρεπτικά στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλαγιάσετε τη πείνα σας, μπορούν να σας δώσουν μια μεγάλη ώθηση ενέργειας, μπορεί να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας και να
προωθήσουν την απώλεια λίπους ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με τακτική άσκηση και μια καλά ισορροπημένη διατροφή με υγιεινές και οργανικές τροφές.

Πως λειτουργεί το Raspberry Ketone:
Το Raspberry Ketone Forte είναι ένας φυσικός φαινολικός συνδυασμός που ευθύνεται για το θεσπέσιο άρωμα των κόκκινων βατόμουρων. Σύμφωνα με συγκεκριμένες έρευνες, είναι επίσης ισχυρό λιποδιαλυτικό.

Ανακαλύφθηκε πως η κετόνη βατόμουρου αύξησε και την έκφραση και την έκκριση αδιπονεκτίνης. Αυτό είναι σημαντικό επειδή η αδιπονεκτίνη είναι μια πρωτεϊνούχα ορμόνη που ρυθμίζει αρκετές μεταβολικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων της ρύθμισης της γλυκόζης και του καταβολισμού των λιπαρών οξέων.

Προηγούμενες έρευνες πάνω στην αδιπονεκτίνη έδειξαν ότι τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης σας είναι αντιστρόφως συνδεδεμένο με ποσοστό λίπους στο σώμα σας: Υψηλότερη αδιπονεκτίνη = χαμηλότερα επίπεδα σωματικού λίπους.

Για περισσότερες πληροφορίες  Πατήστε εδώ





...  
                                                                     -->          ....




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

18 σχόλια :