ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & Follow us

Για καλύτερη επικοινωνία μαζί μας  προτείνουμε  ένα e-mail από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο: 

                       Email: SPITIKOMAS@GMAIL.COM

Η επόμενη επιλογή είναι και η συμπλήρωση τής φόρμας επικοινωνίας .Σε κάθε περίπτωση αν διαπιστώσετε ότι δεν ανταποκριθήκαμε σε οποιοδήποτε μήνυμα που μας στείλατε, παρακαλούμε όπως επαναλάβετε την αποστολή του .                               

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
 Παρακαλούμε πριν κάνετε οποιαδήποτε χρήση να διαβάσετε υποχρεωτικά τα όσα θα αναφέρουμε στη συνέχεια.

 Επισημαίνουμε ότι η ιστοσελίδα αυτή δεν έχει καμία επαγγελματική και κερδοσκοπικού χαρακτήρα υπόσταση. Με αυτό το κριτήριο και μόνο δεν πρόκειται να σας γράψουμε αναλυτικούς και κουραστικούς όρους χρήσης που μπορεί να συναντήσετε σε άλλες ιστοσελίδες διότι θέλουμε να πιστεύουμε ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με σωστή κρίση που γνωρίζουν τούς κινδύνους του διαδικτύου και των συναλλαγών που διαδραματίζονται μέσα από όλες τις πηγές ενημέρωσης που διατίθενται.
   Δηλώνουμε ότι  από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την καλύτερη λειτουργία  του http://spitikomas.blogspot.gr/  και με την δέουσα προσοχή  .
   Ζητάμε από όλους τούς χρήστες να εκλάβουν κάθε καταχώρηση και link ανακατεύθυνσης όπως ακριβώς θα  άκουγαν  μια πληροφορία από ένα φίλο τους ,σε μια παρέα  από ένα οποιοδήποτε ΜΜΕ και με δική τους αποκλειστικά ευθύνη να την χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν ...
   Ολοκληρώνοντας, σας επισημαίνουμε ότι η χρήση του spitikomas.blogspot.gr   γίνεται μόνο οικειοθελώς και αποκλειστικά με δική σάς ευθύνη και για κάθε χρήση που εσείς επιλέγετε.
 Είναι αυτονόητο ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να εγγυηθούμε αναρτήσεις αλλά και διάφορα link τρίτων προσώπων , όπως και την απρόσκοπτη λειτουργία μας από τεχνικούς αλλά και άλλους απρόβλεπτους παράγοντες.
  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι χωρίς να σάς κουράσουμε , καταφέραμε  να κατανοήσετε ότι αποποιούμαστε οποιασδήποτε ευθύνης προς κάθε κατεύθυνση και για οποιοδήποτε λόγο από την δραστηριότητα σας μέσω αυτής της ιστοσελίδας.
 Επίσης περιμένουμε και την δική σας βοήθεια αλλά και επισημάνσεις στην προσπάθεια μας για την καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωση σας και όταν διαπιστώνετε κάτι ανάρμοστο να μας το επισημάνετε άμεσα.
   Το βασικό θέμα όμως αυτής της ενότητας είναι η αποδοχή των πιο πάνω και επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι έχετε την αποκλειστική ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση του http://spitikomas.blogspot.gr/   Αν δεν αποδέχεστε αυτήν την προϋπόθεση σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε καμία πληροφορία ή δυνατότητα που  παρέχουμε και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι η αποχώρηση σας από αυτήν εδώ την σελίδα!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ποιοι Είμαστε


Σας καλωσορίζουμε στην παρέα μας και στο :


          spitikomas.blogspot.gr


 Όσον αφορά το ποιοι  είμαστε , έχουμε να σας πούμε ότι ανήκουμε στο μεγαλύτερο εργοδότη και με τούς περισσοτέρους εγγεγραμμένους στα μητρώα του, τον ΟΑΕΔ !
  Το δεδομένο αυτό είναι και ο  βασικός  λόγος  που μας οδήγησε  στο να δημιουργήσουμε 
το spitikomas.blogspot.gr  όταν βρίσκοντας  ελεύθερο χρόνο ασχοληθήκαμε με το διαδίκτυο .

Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς ..


                             
                              Ακολουθήστε μας 

... στα " Social Media " για να είμαστε πάντα σε επαφή και να έχετε άμεση ενημέρωση χωρίς να ψάχνετε και να κουράζεστε εσείς ..

Δείτε πιο κάτω την νέα μας σελίδα στο f/b ,το λογαριασμό μας στο twitter και ελάτε στην παρέα μας . Επίσης υπάρχει το προφίλ μας f/b όπου έχετε την 
δυνατότητα να μας κάνετε αίτημα φιλίας και φυσικά θα το αποδεχτούμε άμεσα.
 Ακόμη υπάρχει και η σελίδα που σας προτείνουμε να κάνετε like ή οποία άφορα την Ελλάδα και μόνο σχετικές κοινοποιήσεις. 

Σάς ευχόμαστε ότι καλύτερο και σάς περιμένουμε στην παρέα μας...

page                                                      Εγγραφή στις ενημερώσεις μας !


Ακολουθήστε και εδώ !

   Σάς προτείνουμε να κάνετε και ένα  like στο Στέκι των Ελλήνων στο διαδίκτυο !


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :