60 ιδέες για απίθανες κατασκευές από παλιά .. τζην !!!

Δεν είναι ρούχο είναι …τρόπος ζωής και σίγουρα ο αρχικός τους εμπνευστής αποκλείεται να είχεπροβλέψει πως κάποτε θα αναρωτιόμασταν “μα τι θα φορούσαμε αν δεν υπήρχαμε τα τζηνς;”.

Ρούχα …λατρεία, ανθεκτικά, ταιριαστάμε τα πάντα κι αν και τα τελευταία χρόνια όσο πιο φθαρμένα, σκισμένα ή …

μπαλωμένα τόσο πιο μοδάτα, αν έχετε παλιά κομμάτια που δεν φοράτε πια μπορείτε να τα αξιοποιήσετεδημιουργώντας από το ύφασμά τους κάτι εντελώς διαφορετικό.

Στην πραγματικότητα οι περισσότερες υφασμάτινες κατασκευές, κάθε τύπου, μπορούν να γίνουν με τζην ύφασμα, όμως τόσο το χρώμα, οι ανομοιομορφίες στις αποχρώσεις πάνω στο ίδιο κομμάτι αλλά και το γενικό “ύφος” του υφάσματος, οι τσέπες και οι ιδιαίτερες ραφές, το κάνουν ιδιαίτερα κατάλληλο για ορισμένες κατασκευές είτε αφορούν αξεσουάρ ένδυσης είτεαντικείμενα για το σπίτι. Αν λοιπόν το παντελόνι, το μπουφάν ή την φούστα που δεν φοράτε πια θα ταμετατρέψετε σε μια απίστευτα όμορφητσάντα, σε κολιέ, σκουλαρίκια,μπρελόκ, μια κρεμαστή θήκη αποθήκευσης για το δωμάτιό σας, σε ποδιά κουζίνας ήκαπέλο φωτιστικού, είναι αποκλειστικά θέμα γούστου και φαντασίας, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το τζην πράγματι δεν πετιέται ποτέ, στο τέλος της ζωής του απλώς το …ανακυκλώνετε και το κρατάτε πραγματικά για πάντα.

Φυσικά, εκτός από παλιά σας τζην για οποιαδήποτε κατασκευή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε denim ύφασμα που θα βρείτε με το μέτρο στα καταστήματα υφασμάτων, αν και η πιο οικονομική λύση είναι τα τζην παντελόνια ή φούστες που θα βρείτε σε παζάρια, λαϊκές αγορές και πάγκους με ρούχα “δεύτερο χέρι” με όχι παραπάνω από 3-4 ευρώ/κομμάτι. Πηγή

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                             adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus
ERGASIA

About NEWS

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment