Επί τάπητος οι εξελίξεις στην περιοχή της πρώην ΕΣΣΔ

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στον Περισσό, με τον πρεσβευτή της Δημοκρατίας της Αρμενίας Γκατζίκ Γκαλατσιάν.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο…

του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κατάσταση στην Αρμενία και την Ελλάδα και την ενδυνάμωση των σχέσεων φιλίας ανάμεσα στον αρμενικό και τον ελληνικό λαό.

Στη συζήτηση για τις εξελίξεις στην περιοχή ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, μεταξύ των άλλων, ανέφερε πως το ΚΚΕ ανησυχεί για την όξυνση των ανταγωνισμών, ιδιαίτερα στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης όπου εμπλέκονται μεγάλες δυνάμεις και συμφέροντα, με αποτέλεσμα επεμβάσεις και πολεμικές συγκρούσεις, σε βάρος των λαών.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συνεχιστούν και να αξιοποιηθούν οι διμερείς συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων για τα σοβαρά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και την ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα στους δύο λαούς.

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :