Ποιά κομμάτια κρέατος είναι ιδανικά για βραστά και ποιά για ψητά;



Κότσι, ποντίκι, στηθοπλευρά, καπάκι, σβέρκος και λάπα είναι καταλληλότερα για βράσιμο, ενώ φιλέτα, μπριζόλες, κόντρα...

σπάλα και σπαλομπριζόλες είναι προτιμότερο να ψήνονται σε σχάρα ή φούρνο.

Καλή σας όρεξη!                                                                

                                                                 .. --> ..



..
.. spitikomas.blogspot.com . .πηγή:   .



AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ στην εικόνα τώρα!


Flying bat in a marquee





 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :