Μοσχαράκι με καρότα

http://gr.liberis.argiro.production.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/images/592/n/Mosxari-me-karota-sigomageiremeno-me-bira.jpg?1283773662Νοστιμότατο και αρκετά εύκολο!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι(ελιά)
  • 2 φλιτζάνια χυμό πορτοκαλιού
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 10 καρότα(κομμένα σε μέτρια κομμάτια)
  • 1 φλιτζάνι... ζωμό λαχανικών
  • 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουερ
  • αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Πως το κάνουμε: 
  1. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε πιρέξ με καπάκι.Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού.
  2. Προσθέτουμε τα καρότα,το ελαιόλαδο και το ζωμό λαχανικών.Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε όλα το βράδυ στους 100 βαθμούς(περίπου 6-7 ώρες).
  3. Αφήνουμε να κρυώσει το κρέας και το κόβουμε σε κομμάτια.Αφαιρούμε τα καρότα και σουρώνουμε το ζουμί απο το κρέας.
  4. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε.Αφαιρούμε λίγο σε ένα βαθύ πιάτο να κρυώσει και με τον αναδευτήρα διαλύουμε το κορν φλάουερ.
  5. Προσθέτουμε το μίγμα στο σκεύος και ανακατεύουμε καλά.Σερβίρουμε το κρέας με τα καρότα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.


... ... ..

..
.. http://spitikomas.blogspot.com/ . .
πηγή: e-nostimies.blogspot.gr.

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :