Πώς θα κάνεις πάλι φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί
Πώς θα το κάνεις:
Βάζεις σε μια κατσαρόλα λίγο νερό, την κουνάς να υγρανθούν και τα τοιχώματά της και κατόπιν την αδειάζεις αφήνοντας την υγρή. Τοποθετείς μέσα μία σχάρα και ακουμπάς επάνω της το ψωμί. Το ραντίζεις με λίγο νερό και σκεπάζεις την κατσαρόλα. Τη βάζεις σε σιγανή φωτιά. Με τους υδρατμούς που θα σχηματιστούν μέσα στην κατσαρόλα το ψωμί, όσο ξερό και αν είναι, θα ζεσταθεί, θα φουσκώσει και θα γίνει σαν φρέσκο.
...
--> ....
Labels
Νοικοκυριό
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :