Η Αθήνα γιορτάζει: Εκδηλώσεις εορτών 2012

Οι εκδηλώσεις για τα φετινά Χριστούγεννα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη, στις 11 Δεκεμβρίου. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης θα δώσει το σύνθημα για τη φωταγώγηση της πόλης στις 19:00 το απόγευμα, από την πλατεία Συντάγματος.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συναυλία από 

τη συμφωνική ορχήστρα και τη Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Την πλατεία Συντάγματος θα κοσμήσουν συνολικά 16 χριστουγεννιάτικα δέντρα που, δημιούργησαν οι σπουδαστές του τμήματος Interior Architecture του κολεγίου ΑΚΤΟ.

Τα δέντρα διακρίνονται για την έμπνευση και την πρωτοτυπία τους. Ο Δήμος Αθηναίων ανέλαβε να τα αναδείξει, τοποθετώντας τα στην χριστουγεννιάτικη εγκατάσταση, η βάση της οποίας θα στηριχθεί σε δεκαοκτώ φορείς με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως την ενδυνάμωση, της έννοιας της αλληλεγγύης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις φετινές εκδηλώσεις δαπανήθηκε το 10% των χρημάτων που ξοδεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Η κοινωνική αλληλεγγύη και η αισιοδοξία είναι οι δύο άξονες που θα κινηθούν οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα και την υποδοχή του καινούργιου χρόνου
Ο μεγάλος χορηγός των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, η WIND, θα προσφέρει δωρεάν βόλτες σε όλους τους επισκέπτες, στο 200τμ παγοδρόμιο που θα στήσει στην πλατεία Συντάγματος. 
...  
                                                                     -->          ....



.spitikomas.blogspot.gr .
.i-diadromi.com/.    

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :