Μαύροι κύκλοι; Σπυράκια; Κοκκινίλες; Βήμα-βήμα πώς να τα εξαφανίσετε

Aκολουθώντας τις παρακάτω μεθόδους μπορείτε να γίνετε οι ειδικοί της μεταμφίεσης. Μαύροι κύκλοι 1.Για να απλωθεί ομοιόμορφα το κονσίλερ χρησιμοποιήστε πριν κρέμα ματιών (όχι όμως σε μορφή τζελ, επειδή αφήνει συνήθως μια κολλώδη επιφάνεια). Λειτουργεί σαν βάση για το κονσίλερ, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και ενυδατωμένη. Στη συνέχεια απλώστε με το ειδικό πινελάκι μια στρώση κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
2.Περάστε και δεύτερη στρώση για να φωτίσετε περισσότερο την περιοχή. Επικεντρωθείτε στο πιο σκούρο σημείο (το οποίο συνήθως είναι η εσωτερική γωνία του ματιού) και σβήστε το απαλά κοντά στις βλεφαρίδες. Τέλος πριν συνεχίσετε με το άλλο μάτι, σφραγίστε με λίγη πούδρα, ώστε να μην μπει στις γραμμές της επιδερμίδας. Σπυράκια 1.Για να απομακρύνετε το ξεφλούδισμα τρίψτε απαλά την περιοχή με ένα νωπό κομμάτι υφάσματος. Στη συνέχεια απλώστε τοπικά ειδικό τζελ για σπυράκια και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Aν, βέβαια, χρησιμοποιείτε κονσίλερ ειδικό για την ακμή, παραλείπετε αυτό το βήμα.

2.Zεστάνετε στο πάνω μέρος της παλάμης σας μια ποσότητα από κονσίλερ σε μορφή κόμπακτ. Κατόπιν με το ειδικό πινελάκι βάζετε λίγο καλυπτικό στο κέντρο ακριβώς του σημαδιού. Με καθαρό δάχτυλο το πιέζετε, χωρίς να το τρίβετε, στο δέρμα μέχρι να εξαφανιστεί. Το κλειδί είναι να συσσωρευτούν πολύ λεπτές στρώσεις. Τέλος, σφραγίζετε με λίγη διάφανη πούδρα. Κοκκινίλες 1.Ενυδατώστε με μία καταπραϋντική κρέμα, για να κατευνάσετε τις κοκκινίλες και να προετοιμάσετε το δέρμα για το κονσίλερ, το οποίο θα πρέπει να είναι ξηρό στη σύνθεσή του.

2.Αν το κονσίλερ είναι σε μορφή κόμπακτ, πιέστε με το δάχτυλό σας μία φορά, έτσι ώστε να πάρετε τη σωστή ποσότητα. Αν είναι υγρό, χρησιμοποιήστε ποσότητα ίση με μία σταγόνα. Πιέστε στο σημείο που θέλετε, αποφεύγοντας το τρίψιμο. Επαναλάβετε 2-3 φορές για να δημιουργηθούν λεπτές στρώσεις. Στο τέλος σβήστε απαλά και σφραγίστε με μια διάφανη πούδρα. SOS: Πότε δεν πρέπει να καλύπτετε! Αν έχετε φουσκάλες, κοψίματα ή ερεθισμένο δέρμα, μην επιχειρήσετε να απλώσετε κονσίλερ ή make-up. Δέρμα το οποίο δεν είναι υγιές μπορεί εύκολα να μολυνθεί από τη χρήση αυτών των προϊόντων. Το κονσίλερ δεν πρέπει να το απλώνουμε σε ξεραμένα σπυράκια και καύκαλα, αφού εντείνει το πρόβλημα παρά το καλύπτει.
     
                                               -->


AGGELIES.PRO  Δωρεάν αγγελίες . Κάνε κλικ ΕΔΩ και ξεκίνα τώρα!  
                                                                                                 

.spitikomas.blogspot.gr .
  tro-ma-ktiko.blogspot.gr.
 adieXodos.gr

banner ads banner ads banner ads banner ads

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :