Η συνταγή της Ημέρας
Φιλετάκια κοτόπουλου με πιπεριές και μανιτάριαΥλικά συνταγής:2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε λωρίδες1 πιπεριά κόκκινη2 πιπεριές πράσινες15-20 μικρά μανιτάρια λευκά (ολόκληρα)4 κ.σ. ελαιόλαδο½ φλιτζ. κρασί λευκό2 κ.σ. σόγια σως½ φλιτζ. νερόαλάτιπιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φιλετάκια κοτόπουλου, τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα τα φιλετάκια. Προσθέτουμε την σάλτσα σόγιας και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε με το κρασί για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε λίγο την θερμοκρασία μόλις μείνει το φαγητό χωρίς πολλά υγρά. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι. cooklos.gr
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φιλετάκια κοτόπουλου, τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα τα φιλετάκια. Προσθέτουμε την σάλτσα σόγιας και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε με το κρασί για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε λίγο την θερμοκρασία μόλις μείνει το φαγητό χωρίς πολλά υγρά. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι. cooklos.gr
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :