Η συνταγή της Ημέρας
Εύκολο κριθαράκιΥλικά συνταγής:
1 κούπα κριθαράκι2 ⅓ κούπες νερό1 κούπα ντομάτα χυμό⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο1 κ.γ. ρίγανηαλάτιπιπέρι Διαδικασία συνταγής
Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι και τη ρίγανη. Μόλις πάρουν βράσητα υλικά μας προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο με το καπάκι της κατσαρόλας. Όταν ρουφήξει τα υγρά του και μείνει με λίγο ζουμάκι προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε. Θα χρειαστεί μισή ώρα με 45 λεπτά μέχρι να ρουφήξει τα υγρά του. cooklos.gr
1 κούπα κριθαράκι2 ⅓ κούπες νερό1 κούπα ντομάτα χυμό⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο1 κ.γ. ρίγανηαλάτιπιπέρι Διαδικασία συνταγής
Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι και τη ρίγανη. Μόλις πάρουν βράσητα υλικά μας προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο με το καπάκι της κατσαρόλας. Όταν ρουφήξει τα υγρά του και μείνει με λίγο ζουμάκι προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε. Θα χρειαστεί μισή ώρα με 45 λεπτά μέχρι να ρουφήξει τα υγρά του. cooklos.gr
Labels
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :