Η συνταγή της Ημέρας
Ομελέτα πιπερονάτηΥλικά συνταγής:
2-3 αυγά½ πιπεριά πράσινη½ πιπεριά κόκκινη½ πιπεριά καυτερή, τσούσκα (τσίλι)2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. βούτυροαλάτι Διαδικασία συνταγής
Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο. Σοτάρουμε τις πιπεριές. Μέσα σε μπολ,σπάμε τα αβγά, προσθέτουμε αλάτι και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30". Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα. Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και από επάνω είναι σχεδόν έτοιμη, την διπλώνουμε στη μέση, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. cooklos.gr
2-3 αυγά½ πιπεριά πράσινη½ πιπεριά κόκκινη½ πιπεριά καυτερή, τσούσκα (τσίλι)2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. βούτυροαλάτι Διαδικασία συνταγής
Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο. Σοτάρουμε τις πιπεριές. Μέσα σε μπολ,σπάμε τα αβγά, προσθέτουμε αλάτι και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30". Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα. Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και από επάνω είναι σχεδόν έτοιμη, την διπλώνουμε στη μέση, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. cooklos.gr
Labels
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :