Μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα !!
Μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα, με σάλτσα που θυμίζει κρέμα χάρη στα κρεμμύδια που γλασάρουν στο βράσιμο. Φροντίστε να μην τσιγαρίσετε τα κρεμμύδια ώστε να παραμείνει το φαγητό πεντανόστιμο και ελαφρύ.
Υλικά συνταγής 1.200 γραμμ. μοσχάρι (χτένι σπάλας ή ελιά από μοσχάρι γάλακτος)
2 κιλά κρεμμύδια ξερά, μέτρια
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 δαφνόφυλλο
3-4 κόκκοι μπαχάρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 ώριμη ντομάτα
1/2 φλ. τσαγιού κονιάκ
1/4 φλ. τσαγιού ξίδι από κρασί
1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση
Via
Υλικά συνταγής 1.200 γραμμ. μοσχάρι (χτένι σπάλας ή ελιά από μοσχάρι γάλακτος)
2 κιλά κρεμμύδια ξερά, μέτρια
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 δαφνόφυλλο
3-4 κόκκοι μπαχάρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 ώριμη ντομάτα
1/2 φλ. τσαγιού κονιάκ
1/4 φλ. τσαγιού ξίδι από κρασί
1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση
Via
Labels
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :