16-1-2014: Η Πανσέληνος του Λύκου… Τι είδους ενεργειακή δόνηση θα επηρεάσει την Γη;

Τα Τ-τετράγωνα που κυριαρχούν αυτόν το μήνα συνεχίζουν, με

μόνο αρμονικό στοιχείο πραγματικά στον ουρανό, να είναι το συνεχιζόμενο τρίγωνο του Ποσειδώνα με τον Βόρειο Δεσμό.

Η Πανσέληνος στις 16 Ιανουαρίου στην 25η μοίρα του Καρκίνου εξακολουθεί να έχει

όψεις με ένα σώμα που ονομάζεται Περσεφόνη και είναι πολύ σημαντικό για τις σχέσεις μας, αλλά αντί να έχουμε σύνοδο της Σελήνης με τον Πλούτωνα έχουμε Σελήνη σε σύνοδο με την Λίλιθ .

Αυτό βοηθά να αμβλυνθούν οι εντάσεις που θα αυξάνονται όσο θα πλησιάζουμε στην Πανσέληνο, όπου θα κάνει ένα Τ-τετράγωνο με την Δήμητρα.

Ο Καρκίνος κυβερνά εσωτερικά και εξωτερικά θεμέλια της ζωής μας, και μας δίνει την δυνατότητα

να γαλουχήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς. Να εμπιστευόμαστε τα συναισθήματά μας και την διαίσθησή μας. Αυτό μας επιτρέπει να αναλάβουμε τα ρίσκα που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων μας.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι ευνοϊκές για την ενίσχυση των συναισθημάτων μας.

Η ευθυγράμμιση με την Δήμητρα μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε και να λάβουμε την αναγκαία υποστήριξη. Ωστόσο η Πανσέληνος αυτή καθεαυτή θα είναι δύσκολη. Επηρεάζει πάλι τον παρορμητικό σταυρό ιδιαίτερα αλλά και όσους έχουν πλανήτες στους αντίστοιχους Οίκους. Θα είναι δύσκολοι δηλαδή ιδιαίτερα για τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους.

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου λέγεται Σελήνη του Λύκου και είναι ιδιαίτερα σημαδιακή. Λέγεται έτσι γιατί στο Βόρειο Ημισφαίριο ο χειμώνας κατά την στιγμή της Πανσελήνου είναι δριμύς, το χιόνι σκεπάζει τα πάντα και οι λύκοι – σε αναζήτηση τροφής – κατεβαίνουν προς τα κατοικημένα μέρη, οπότε είναι και απειλητικοί.

Αυτό ακριβώς μπορούμε να πούμε ότι είναι το στίγμα αυτής της Πανσελήνου. Θα υπάρξει μια άγρια τροπή τόσο σε μεγέθη που έχουν να κάνουν με την δημόσια ζωή, όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Αυτή η πείνα του λύκου, θα αναγκάσει τους ανθρώπους συναισθηματικάνα μην μπορούν να καλυφθούν με ημίμετρα. Θα υπάρξει τόσο έντονη απαίτηση για συναισθηματική κάλυψη, που θα είναι σχεδόν ανυπόφορη η κατάσταση από τα νεύρα και ταπαράπονα .

Ταυτόχρονα έρχεται και μια επικίνδυνη περίοδος έντονων γεωλογικών φαινομένων και ακραίων καιρικών συνθηκών. Θα πρέπει όλοι να είμαστε σε μια κάποια επιφυλακή για γεγονότα που ίσως και να μας ταρακουνήσουν και να μας ξεβολέψουν.

Σε προσωπικό επίπεδο πάντως, είναι ταυτόχρονα και μια ευκαιρία για ανατροφοδότηση των εσωτερικών μας δυνάμεων. Ο λύκος είναι εκεί, μέσα μας. Ωστόσο, εξημερώνεται. Και τότε μας παρέχει όλη του την δύναμη και όλη του την επιβιωτική ικανότητα. Αυτό που καλούμαστε είναι να αναγνωρίσουμε και να αγαπήσουμε κάποια κομμάτια του εαυτού μας που θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύουν το «κακό» ενώ στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν την κινητήρια δύναμη της επιβίωσης.

Πηγή

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :