Η συνταγή της Ημέρας: Μακαρόνια χοντρά με μοσχαράκι κοκκινιστό
Υλικά συνταγής
για τα ζυμαρικά
500γρ. μακαρόνια Νο1 ή Νο3 τρυπητά
5 λίτρα νερό
2κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, ελιά)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλιτζ. κρασί κόκκινο
500γρ. χυμό ντομάτας (από φρέσκες ντομάτες κατά προτίμηση)
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας φλιτζ. ελαιόλαδο
1 ½ ποτήρι νερό περίπου
1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
1 φύλλο δάφνης κ.γ. μοσχοκάρυδο κ.γ. κανέλα
αλάτι
πιπέρι Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
5 λίτρα νερό
2κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, ελιά)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλιτζ. κρασί κόκκινο
500γρ. χυμό ντομάτας (από φρέσκες ντομάτες κατά προτίμηση)
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας φλιτζ. ελαιόλαδο
1 ½ ποτήρι νερό περίπου
1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
1 φύλλο δάφνης κ.γ. μοσχοκάρυδο κ.γ. κανέλα
αλάτι
πιπέρι Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Labels
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :