Φιλετάκια κοτόπουλου με μανιτάρια, μπέϊκον και κρέμα γάλακτος

Μια εύκολη και ιδιαίτερη συνταγή. Το μόνο που λείπει είναι η κατάλληλη παρέα για ένα αξέχαστο δείπνο…

Υλικά συνταγής 4 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές

5 μανιτάρια κομμένα σε φέτες

4 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια

3 κ.σ. ελαιόλαδο φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου

2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος κ.γ. μοσχοκάρυδο

αλάτι Διαδικασία συνταγής Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο και μετά από 3 λεπτά προσθέτουμε το μπέικον και τα μανιτάρια. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα οι μπουκιές του κοτόπουλου.

Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπίπερο και μοσχοκάρυδο. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να ρουφήξει το φαγητό λίγα απο τα υγρά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Όταν αρχίσει να δένει η κρέμα γάλακτος αποσύρουμε το φαγητό από την φωτιά.

Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή πιλάφι σπυρωτό. Αποφύγετε να αφήνετε τα ωμά πουλερικά εκτός ψυγείου για πάνω από 1 ώρα.

Πηγή

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :