ΣΟΚΟΛΑΣΗ
Γλυκο ψυγείου
Συστατικά: τρεις ταβλες κουβερτουρα δυο πακετα μπισκοτα γεμιστα παπαδοπουλου δυο ασπραδια μια κρεμα γαλακτος μια πρεζα λικερ μια κουταλια βουτυρο Οδηγίες 1. Αλεστε τα μπισκοτα παπαδοπουλου και ανακατέψτε τα με το βουτυρο μεχρι να γινει ενα μιγμα. 2. Απλωστε με τα δαχτυλα σε ενα ταψι και φτιαξτε μια βαση. Ραντιστε το λικερ απο πανω και βαλτε το στο ψυγειο να σταθει για μιση ωρα περιπου. 3. Στο μεταξυ λιωστε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι. 4. Χτυπηστε τα ασπραδια μεχρι να γινει μαρεγκα. Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και ρίξτε μέσα εκεί την κρέμα γάλακτος (όπως είναι ρευστή). Μετά όλο το μείγμα αυτό, ανακατέψτε το με τη μαρέγκα. 5. Βγαλτε την βαση απο το ψυγειο και ριξτε απο πανω το μιγμα. 6. Βαλτε το στο ψυγειο για τρεις με τεσσερις ωρες μεχρι να πηξει η σοκολατα. Κοβεται σαν τουρτα.
Via
Συστατικά: τρεις ταβλες κουβερτουρα δυο πακετα μπισκοτα γεμιστα παπαδοπουλου δυο ασπραδια μια κρεμα γαλακτος μια πρεζα λικερ μια κουταλια βουτυρο Οδηγίες 1. Αλεστε τα μπισκοτα παπαδοπουλου και ανακατέψτε τα με το βουτυρο μεχρι να γινει ενα μιγμα. 2. Απλωστε με τα δαχτυλα σε ενα ταψι και φτιαξτε μια βαση. Ραντιστε το λικερ απο πανω και βαλτε το στο ψυγειο να σταθει για μιση ωρα περιπου. 3. Στο μεταξυ λιωστε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι. 4. Χτυπηστε τα ασπραδια μεχρι να γινει μαρεγκα. Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και ρίξτε μέσα εκεί την κρέμα γάλακτος (όπως είναι ρευστή). Μετά όλο το μείγμα αυτό, ανακατέψτε το με τη μαρέγκα. 5. Βγαλτε την βαση απο το ψυγειο και ριξτε απο πανω το μιγμα. 6. Βαλτε το στο ψυγειο για τρεις με τεσσερις ωρες μεχρι να πηξει η σοκολατα. Κοβεται σαν τουρτα.
Via
Labels
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :