Γιουβερλάκια στο φούρνο!
Τα αγαπημένα μας γιουβαρλάκια μπήκαν στον φούρνο…
Υλικά Κιμά μοσχαρίσιο 1 κιλό περίπου Ρύζι καρολίνα 2 φλυτζάνια του καφέ Κρεμμύδι ξερό 1 Λεμόνια 2 Αλεύρι Άνιθο 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο Αλάτι - πιπέρι Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα Νερό λίγο Eκτέλεση Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο) και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
Τα αλευρώνουμε και τα στρώνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Προσθέτουμε λίγο νερό , το ελαιόλαδο , τον χυμό από τα λεμόνια και τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να δούμε ότι έχουν πάρει ένα ωραίο χρώμα. chefoulis
Via
Υλικά Κιμά μοσχαρίσιο 1 κιλό περίπου Ρύζι καρολίνα 2 φλυτζάνια του καφέ Κρεμμύδι ξερό 1 Λεμόνια 2 Αλεύρι Άνιθο 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο Αλάτι - πιπέρι Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα Νερό λίγο Eκτέλεση Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο) και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
Τα αλευρώνουμε και τα στρώνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Προσθέτουμε λίγο νερό , το ελαιόλαδο , τον χυμό από τα λεμόνια και τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να δούμε ότι έχουν πάρει ένα ωραίο χρώμα. chefoulis
Via
Labels
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :