Θάνατος 56χρονης: «Να περιμένουμε τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα», λέει ο δ/ντης Επικοινωνίας ΔΕΗ

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα για το θέμα της 56χρονης τετραπληγικής που πέθανε επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα, έκανε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Κίμων Στεργιώτης.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη»,…

είπε αρχικά ο κ. Στεργιώτης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ, αυτή τη στιγμή βάσει των ρεπορτάζ έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι όταν κόβεται το ρεύμα, κόβονται και τα μηχανήματα. «Όλα τα μηχανήματα φορτίζονται και έχουν μία διάρκεια ζωής», είπε ο κ. Στεργιώτης, προσθέτοντας: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε γιατί πρέπει να δούμε τα ακριβή αίτια του θανάτου».

Σύμφωνα με τον διευθυντή Επικοινωνίας, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε καταχωρηθεί στο Μητρώο Ευάλωτων Προσώπων, κάτι που αναφέρθηκε και στη χθεσινή ανακοίνωση του Οργανισμού. Γι» αυτό η ΔΕΗ όρισε δικό της πραγματογνώμονα για να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου της 56χρονης.

Ωστόσο, η οικογένεια περιμένει τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα και με το δικηγόρο της θα συζητήσει για τις επόμενες κινήσεις της.

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :