Παραιτείται από βουλευτής ο Νίκος Σταυρογιάννης

Εν αναμονή της επιστολής παραίτησης του ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Σταυρογιάννη από το βουλευτικό του αξίωμα τελούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, καθώς ο τελευταίος ορκίζεται την Τετάρτη Δήμαρχος Λαμίας.

Ο κ. Σταυρογιάννης είχε εκλεγεί το 2012 βουλευτής Φθιώτιδας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, για να διαγραφεί λίγους μόλις μήνες αργότερα μετά τις δηλώσεις του για καταψήφιση μέτρων που θα έφερνε η κυβέρνηση στη Βουλή.

Τη θέση του θα πάρει ο κ. Δημήτρης Μπριάνης, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κοινοβουλευτική ισχύς της ΝΔ στους 126 βουλευτές και συνολικά της συγκυβέρνησης στους 155.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο πρώην γαλάζιος βουλευτής διευκρίνιζε ότι δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής, σημειώνοντας «δεν θα τους κάνω τη χάρη να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Πάντως ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να προσφύγει στο εκλογοδικείο, ισχυριζόμενος ότι δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου μεταξύ του δημαρχιακού και του βουλευτικού αξιώματος.

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :