Προειδοποιήσεις Κάμερον εναντίον της Μόσχας

O βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποίησε ότι θα αυξηθεί η πίεση προς τη Ρωσία αν δεν σταματήσει η επιθετικότητα από την πλευρά της Μόσχας, την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη.

Μιλώντας ενόψει της διήμερης…

Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, ο Κάμερον δήλωσε στην τηλεόραση του BBC ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εναντίον της Ρωσίας έχουν ήδη επιφέρει αποτέλεσμα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Πρέπει να είμαστε απολύτως σαφείς για το ότι αυτό που συμβαίνει εδώ είναι απαράδεκτο, ρωσικά στρατεύματα στο ουκρανικό έδαφος. Και η Βρετανία, μαζί με άλλες χώρες, έχει πιέσει και έχει καταφέρει την επιβολή μίας σειράς κυρώσεων.

Αυτό που χρειάζεται να καταλάβει η Ρωσία είναι ότι αν συνεχίσει αυτή την τακτική στην Ουκρανία η πίεσή μας θα αυξηθεί", είπε ο Κάμερον.

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :