Έκανε την Ferrari του καρνάβαλο και του ζήτησαν απο την εταιρεία να την αλλάξει

Η αγορά ενός αυτοκινήτου δίνει το δικαίωμα στον ιδιοκτήτη του να επέμβει σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο δεν απαγορεύεται δια νόμου. Με αυτό όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί καθόλου η Ferrari, αφού θεωρεί ότι μπορεί να καθορίζει ακόμα και το χρώμα των αυτοκινήτων των… πελατών της.

Η Ferrari 458 Spider του Καναδού συνθέτη progressive και house μουσικής Joel Thomas Zimmerman, γνωστού με το ψευδώνυμο Deadmau5, δεν περνάει από πουθενά απαρατήρητη. Κι αυτό γιατί έχει ντυθεί με μια γαλάζια μεμβράνη (car wrap) και στο πλάι της απεικονίζεται η Pop-Tart cat, μια γάτα που αφήνει πίσω της ένα ουράνιο τόξο.

Η Pop-Tart cat πρωταγωνιστούσε σε ένα animation video που είχε ανέβει στο YouTube το 2011 και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές. Ο Deadmau5 συμμετείχε με την Purrari του στο φετινό Gumball 3000 τον περασμένο Ιούνιο, όπου και απέσπασε το βραβείο Spirit of the Gumball.

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :