Οι ομορφιές της Εδεσσας με ένα κλικ

Περιήγηση στις ομορφιές της Εδεσσας μ» ένα «κλικ» από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ακόμη και από το κινητό τηλέφωνο, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, χάρη στη νέα διαδικτυακή πύλη myedessa.gr.

Το…

myedessa είναι ένα portal με πλούσιο υλικό για την περιοχή του Δήμου Έδεσσας, που διαθέτει πληροφορίες, εικόνες, βίντεο, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές διαδραστικού χαρακτήρα.

Για παράδειγμα, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να «κατεβάσει» στο κινητό του τηλέφωνο διαδρομές ή να ξεναγηθεί εικονικά και να δει τρισδιάστατα και σε κίνηση προσομοίωση του «μπατανιού» (υδροτριβείου), του Υπαίθριου Μουσείου Νερού και άλλων χαρακτηριστικών σημείων.

Η διαδικτυακή πύλη υποστηρίζεται και από live κάμερες, από τις οποίες ο χρήστης μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τους καταρράκτες ή το τοπίο του Λόγγου από τον Ψηλό Βράχο.

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :