Στο εδώλιο ο Μέσι

Με τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και απάτης θα καθίσει τελικά στο εδώλιο ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Τελικά ο Ισπανός δικαστής απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης του Μέσι ότι ο πατέρας του ήταν υπεύθυνος…

για τα οικονομικά θέματα του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον δικαστή σε τέτοιου είδους κατηγορίες δεν είναι απαραίτητο κάποιος να έχει ολοκληρωμένη γνώμη για τα λογιστικά και επιχειρηματικά σχέδια αλλά είναι αρκετό να ξέρει ότι υπάρχουν σχέδια για την διάπραξη απάτης και να συμφωνήσει με αυτά.

Ο άσος του ποδοσφαίρου κατηγορείται ότι απέκρυψε από τις αρχές το ποσό των 4 εκατ. ευρώ από συμβόλαια διαφημίσεων με μεγάλες εταιρίες στο διάστημα από το 2007 έως το 2009.

Ο Λίονελ Μέσι και ο πατέρας του Χόρχε, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες, θα πρέπει να καταθέσουν την όποια ένσταση τους στην απόφαση του δικαστή εντός πέντε ημερών.

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :