ΙSIS: Σηκώνει το γάντι το Βερολίνο για τα περί άτολμης συμβολής

O επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ απέρριψε τις επικρίσεις περί άτολμης συμβολής του Βερολίνου στον διεθνή συνασπισμό εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, υποστηρίζοντας ότι η δέσμευση σε αυτόν…

το συνασπισμό δε μπορεί να είναι «μόνο στρατιωτική». Η κριτική που πολλές φορές είναι επιφανειακή, σύμφωνα με την οποία όλοι δεν κάνουν το ίδιο πράγμα, είναι λίγο-πολύ κοντόφθαλμη» δήλωσε στον Τύπο ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κατά την έναρξη μιας διήμερης επίσκεψης στο Παρίσι. Θα σημειώσουμε πρόοδο σε αυτόν το διεθνή συνασπισμό εναντίον (της οργάνωσης) Ισλαμικό Κράτος μόνο εάν όλοι συμβάλλουν με διαφορετικούς τρόπους (…) όχι μόνο στρατιωτικούς» επισήμανε ο Σταϊνμάγερ και υπογράμμισε την ανάγκη «να συνεργαστούμε με όλους τους εταίρους στην περιοχή», κυρίως με τις χώρες του Κόλπου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας έκανε τις δηλώσεις αυτές με αφορμή μια κοινή ακρόαση κεκλεισμένων των θυρών με τον Γάλλο ομόλογό του Λοράν Φαμπιούς ενώπιον της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.

Σε αντίθεση με τη Γαλλία ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες (τη Βρετανία, το Βέλγιο, τη Δανία) που έστειλαν αεροσκάφη προκειμένου να συμμετάσχουν σε πλήγματα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, η Γερμανία αποφάσισε, ελλείψει πολιτικής βούλησης ή μέσων, να περιορίσει την εμπλοκή της στην εκπαίδευση Κούρδων μαχητών στο χειρισμό των όπλων που χορήγησε ο γερμανικός στρατός.

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :