Ένας νεκρός και 2 αγνοούμενοι εξαιτίας του τυφώνα Βονγκφόνγκ

Ο ισχυρός τυφώνας Βονγκφόνγκ, που έπληξε τη τα κεντρικά νησιά της Ιαπωνίας, άφησε πίσω του τουλάχιστον 1 νεκρό και 93 τραυματίες.

Όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής, ο Βονγκφόνγκ ήταν ο ισχυρότερος τυφώνας…

που έπληξε εφέτος την Ιαπωνία.

Ο τυφώνας υποβαθμίστηκε σε τροπική καταιγίδα και πλέον κινείται βορειοανατολικά με ταχύτητα 65 χιλιομέτρων την ώρα προς τις ακτές της περιοχής Τοχόκου, η οποία το 2011 είχε πληγεί από τον δυνατό σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας.

Η καταιγίδα έχει μέγιστη ισχύ συνεχών ανέμων 110 χιλιόμετρα ανά ώρα και ριπές που φτάνουν τα 145 χιλιόμετρα την ώρα, ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Υπηρεσία.

Ένας 90χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ένα αρδευτικό χαντάκι στην επαρχία Τοτόρι, ενώ δύο άνθρωποι αγνοούνται στις περιοχές Εχίμε και Σιζουόκα, μετέδωσε το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Ο Βονγκφόνγκ προκάλεσε εκτεταμένες βροχοπτώσεις στο Τόκιο, καθώς και κυκλοφοριακό χάος σε ολόκληρη τη χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τουλάχιστον 600 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ περίπου 60 ακόμα αναμένεται να ακυρωθούν . ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :