Δύο νεκροί και ένας αγνοούμενος από τον τυφώνα Βόνγκφονγκ

Στους δύο ανήλθε ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας του ισχυρού τυφώνα Βονγκφόνγκ που έπληξε την Ιαπωνία, ενώ ένας ακόμα άνθρωπος εξακολουθεί να αγνοείται, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής.

Ένας 90χρονος άνδρας…

βρέθηκε νεκρός σε ένα αρδευτικό χαντάκι στην επαρχία Τοτόρι, ενώ ένας 72χρονος έχασε τη ζωή του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στην περιοχή Εχίμε, μετέδωσε το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Ο 72χρονος αναζητείτο καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί για πολλές ώρες.

Επίσης, η τύχη ενός Κινέζου υπηκόου αγνοείται στην πόλη Σιζουόκα, στην κεντρική Ιαπωνία, αφότου αυτός παρασύρθηκε από υψηλά κύματα, σύμφωνα με το NHK.

Τουλάχιστον 90 άνθρωποι τραυματίστηκαν καθώς ο τυφώνας Βόνγκφονγκ, ο δεύτερος σε διάστημα μίας εβδομάδας, έπληξε τη χώρα προκαλώντας καταρρακτώδεις βροχές, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν προκάλεσαν πολλές ζημιές, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής.

Εκατοντάδες άνθρωποι κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στη βορειοανατολική Ιαπωνία, ενώ τουλάχιστον 80 προγραμματισμένες πτήσεις ακυρώθηκαν, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε για ισχυρούς ανέμους.

Ο Βόνκγφονγκ, ο 19ος τυφώνας αυτής της περιόδου, είχε κατεύθυνση τις ακτές της Ιουάτε, στο βόρειο τμήμα της Ιαπωνίας και κινείται βορειοανατολικά με ταχύτητα 75 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο τυφώνας έχει μέγιστη ισχύ συνεχών ανέμων 110 χιλιομέτρων ανά ώρα και ριπές που φτάνουν τα 145 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via
   
 spitikomas.blogspot.gr
                                            



 adiexodos

Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :